diumenge, 15 de febrer del 2015

Biblioteca d'en Massagran i JUGUEM a la Farga

Bon dia Rossinyols!

El 7 de Febrer vam quedar-nos a Salt, primer vam anar a la Biblioteca d'en Massagran a fer els deures, mirar llibres per l'ordinador dels quals una cerca va ser el diari de l'Anna Frank, ja que ell té moltíssima curiositat per la història.

Vam poder fer un joc amb una noia que estava allà: titulat imagina que / que faries si...fóssis ric, si no hi haguessin adults, etc. Construir frases amb creativitat. Tant jo com en Mohamed les vam escriure i penjar en un suro amb la resta de frases que havien escrit els infants, Ens va agradar molt l'activitat, era original. En Mohamed va trobar un nen que coneixia, en Yunes i van estar parlant. 

Desprès de fer tots els deures de probabilitat vam decidir anar a jugar al pati obert de la Farga. Ell va estar jugant a bàsquet una bona estona amb altres nens de la seva edat. Li van donar una poma per agafar energia i continuar jugant. Jo vaig estar parlant amb una monitora del Juguem, la Laura, mentre que ell jugava. A l'hora de marxar la Laura ens va acompanyar un tros fins a casa en Mohamed .I fins aquí el nostre dissabte!








Fins la propera!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada