dissabte, 29 de novembre del 2014

Al mal temps, bona cara :D

Bona tarda Rossinyols!

Avui hem quedat a les 10:00 del matí i se'ns ha possat a ploure de valent. Hem anat a la Via Lúdica de Salt i allà ens hem presentat i hem conegut a en Carles (que ja ens coneixia perquè l'Esther de la funcació SER.GI li havia dit que vindriem). Tot ha anat perfecte, us explico, hem jugat a un joc que es diu CATÁN i un altre que es diu CARCASSONE. També hem jugat a un joc de cartes d'agudesa visual molt divertit!!

Els tres han estat molt divertits. El primer hi hem jugat els tres, en Carles, en Mohamed i jo. Consistia en anar fent poblats i carreteres i per construir-ho es necessitaven matèries primeres. És un joc amb un tauler elaborat i unes cartes que et permeten tenir preferències alhora de anar fent les jugades. Lo divertit és que es pot negociar amb els altres jugadors i fer intercanvis per obtenir la jugada desitjada.

Desprès del joc hem anat a la biblioteca Massagran a fer els deures de matemàtiques (m.c.m i m.c.d). He fet un repàs en el temps i m'he enrecordat de com ho feia jo a la seva edat. L'he ajufat però ell sol se'n ensortia molt bé. Finalment hem anat cap a casa i aquí s'ha acabat el nostre dissabte. Ja tinc pensat on anirem el pròxim dia, però això aquí al blog encara està per veure.

Aquí us deixo unes fotos de la nostra visita per Via lúdica:






Per més informació sobre la Via Lúdica, visiteu la pàgina web:

www.vialudica.com





Fins la propera!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada